Immers: "Ik denk dat Veerman een ideale spits is voor ADO"

29 juli 2018, 14:36

Wat Lex Immers betreft haalt ADO Den Haag Henk Veerman naar de Hofstad. ADO is een van de clubs die geïnteresseerd is in de spits van sc Heerenveen. De Residentieclub zoekt een vervanger voor Bjørn Johnsen, die afgelopen week naar AZ vertrok.

Bijkomend voordeel is dat Veerman bij het juiste bod mag vertrekken uit het Abe Lenstra Stadion. "Ik zit niet bij Jeffrey (van As, red.) op het kantoor, maar ik denk dat Veerman een ideale spits is voor ADO", zegt Immers tegen De Telegraaf. "De club zal vast met meerdere spitsen bezig zijn, maar zijn naam zingt hier en bij de buitenwacht heel hard rond. Ik weet niet hoe het ervoor staat. Er zijn meerdere club die op hem azen. ADO zal snel moeten handelen om hem binnen te halen, want voor je het weet zit 'ie ergens anders."

Volgens de ochtendkrant heeft Veerman zelf ook oren naar ADO Den Haag. Heerenveen gebruikte hem vrijwel altijd als stormram. Bij ADO krijgt Veerman de kans zich als basisspeler te bewijzen. Beide clubs zullen tot een akkoord moeten komen voordat hij de overstap kan maken. Veerman beschikt in Heerenveen nog over een contract van één jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen