Mourinho uit zorgen: "Dit is niet eens 30 procent van mijn team"

29 juli 2018, 11:25   Bijgewerkt: 29 juli 2018, 21:03

José Mourinho maakt zich zorgen over Manchester United. Zijn ploeg ging zaterdagnacht (Nederlandse tijd) hard onderuit in de oefenwedstrijd tegen Liverpool (1-4). Mourinho denkt dat United bij de competitiestart in de problemen komt, omdat zijn selectie nog verre van compleet is. Ook is de Portugees gefrustreerd over het handelen van United op de transfermarkt.

Mourinho kan nog niet beschikken over een aantal WK-gangers, daarnaast zijn er ook blessures. "Dit is niet mijn team, dit is niet eens de helft of dertig procent van ons team", aldus Mourinho tegen The Guardian. "Spelers die rust nodig hebben proberen alles te geven, en brengen zichzelf ook in gevaar. Zij willen niet dat de jonkies spelen tegen Internazionale en Liverpool. Eric Bailly zou niet in actie komen tegen Liverpool, maar toen Chris Smalling in de warming-up geblesseerd raakte, besloot hij toch te spelen."

Zonder spelers als Paul Pogba, Marouane Fellaini, Victor Lindelöf, Marcus Rashford, Jesse Lingard, Nemanja Matic (hij mist de competitiestart door een buikblessure) en Antonio Valencia legde Liverpool de zwaktes van de rivaal bloot. "We probeerden deze wedstrijden zo goed mogelijk te spelen. De jongens deden het goed, tot het moment dat de tank leeg was. Toen liep Liverpool, dat wel over de meerderheid van zijn selectie beschikte, bij ons weg. Liverpool kon rouleren. Salah speelde 45 minuten, Herrera en Pereira moesten 90 minuten spelen. Wat de deze wedstrijd mij opgeleverd heeft? Niets."

Transfers

Om de selectie verder te versterken heeft United nog maar een kleine twee weken voordat de Engelse transfermarkt op slot gaat. Tot dusver kwamen alleen Lee Grant, Diogo Dalot en Fred naar Old Trafford.  Volgens de Engelse kwaliteitskrant wekt dat frustraties bij The Special One. "Ik wil graag nog twee spelers. Maar ik denk niet dat dit gebeurt. Eentje is denk ik mogelijk. Een paar maanden geleden heb ik de club een lijst met vijf namen gegeven. Ik wacht af of het mogelijk is om een van deze spelers te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen