Becker staat er wel voor open om bij te tekenen bij ADO Den Haag

28 juli 2018, 22:58

Het contract van Sheraldo Becker loopt de komende zomer af en logischerwijs wil ADO Den Haag voorkomen dat de aanvaller transfervrij de deur uitloopt. Dus wil de club graag het contract van de buitenspeler openbreken. Hoewel hijzelf het liefst binnenkort een stap omhoog maakt, staat hij daar niet onwelwillend tegenover. "Ik zou wel willen blijven."

Dat vertelde de aanvaller tegenover Omroep West. Wel moet er in dat geval rekening gehouden worden met het feit dat Becker in de (nabije) toekomst een stap wil maken. "Als ik bijteken, moet alles wel juist zijn", legt hij uit. "Als er een club uit de Nederlandse top drie komt, of het buitenland, zou ik dat niet weigeren. Als ADO wil verlengen, moeten we dáár wel over praten. Je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren."

Becker staat ondanks zijn wens om een volgende stap te maken in zijn loopbaan nog 'gewoon' onder contract bij ADO Den Haag. Met die ploeg gaf hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zaterdagavond twee assists tegen Panathinaikos (3-1 winst). Van hem met het seizoen dan ook snel beginnen. "We zijn allemaal klaar, laat het maar beginnen", glimlachte hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen