Promes met Spartak Moskou langs gepromoveerd Orenburg

28 juli 2018, 20:08

Quincy Promes is het seizoen met Spartak Moskou begonnen met een minimale overwinning. De nummer drie van afgelopen seizoen had zaterdagavond de nodige moeite met het gepromoveerde Gazovik Orenburg. Een vroeg doelpunt van Samuel Gigot bracht de thuisploeg uiteindelijk wel drie punten.

Promes speelde negentig minuten mee bij Spartak en zag dat er na drie minuten al gescoord werd. Na een schot van ver, werd de bal opnieuw ingebracht en ging Orenburg-keeper Evgeny Frolov in de fout. Hij kreeg een hoge bal niet onder controle, waarna Gigot van dichtbij kon scoren. Hoewel de goalie nog flink protesteerde - waarvoor hij geel kreeg - werd het doelpunt gewoon goedgekeurd.

In de rest van de wedstrijd werd niet meer gescoord, waardoor Spartak met minimaal verschil won. Daarmee staan ze samen met FC Anzhi - dat zaterdagmiddag FK Ural eveneens met 1-0 versloeg - bovenaan in Rusland. Alle andere ploegen kwamen nog helemaal niet in actie dit nieuwe seizoen.