Van der Sar: alleen Ziyech mag nog vertrekken bij Ajax

28 juli 2018, 17:21

Edwin van der Sar heeft nogmaals bevestigd dat er deze transferzomer niemand meer mag vertrekken bij Ajax. Hakim Ziyech is de enige uitzondering op die uitspraak van de algemeen directeur van Ajax: de middenvelder gaf aan deze maanden graag een transfer te willen maken. "Hij heeft een bepaalde wens uitgesproken, maar ziet Ajax ook als serieuze optie."

Dus hoopt Van der Sar uiteraard ook dat Ziyech in Amsterdam blijft. "Hij heeft bepaalde clubs waarvoor hij wil spelen, maar hij heeft altijd aangegeven dat ook Ajax een optie is", aldus de directeur tegenover FOX Sports tijdens de open dag van de Amsterdammers. Met Ziyech in de selectie liggen de verwachtingen wederom hoog, ook dankzij aanwinsten Dusan Tadic en Daley Blind. "Die verwachtingen zijn dit jaar niet anders, de druk is altijd hoog." 

Het seizoen begon in elk geval goed dankzij een 2-0 overwinning op Sturm Graz. Van der Sar wil echter nog niet te hard juichen. "Een zwaluw maakt nog geen zomer. We weten allemaal dat we een moeilijk jaar hebben gehad. Dan is het mooi in voetbal dat je na de zomer helemaal opnieuw kan beginnen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen