Brama luidt noodklok: "Er is mij ander plaatje voorgeschoteld"

28 juli 2018, 16:55

Wout Brama is niet te spreken over de gang van zaken bij FC Twente. De middenvelder keerde deze zomer terug uit Australië om zijn oude liefde terug naar de Eredivisie te helpen, maar stelt vast dat de selectie nog niet volwaardig is. Dat moet snel veranderen, vindt de middenvelder.

Over minder dan drie weken begint het seizoen voor Twente, maar de selectie is nog ondermaats. Midweeks werd er met 5-1 verloren van FC Emmen en vrijdag ging het team met 2-1 onderuit bij VVV-Venlo. "De realiteit is dat we nog geen voltallige selectie hebben. Er moeten nog veel versterkingen bij", is Brama kritisch tegenover RTV Oost. "We kunnen er heel moeilijk over doen, maar dat is nou eenmaal hoe de situatie is en iedereen weet waar dat door komt. Het verwachtingspatroon is nog niet heel hoog. Op dit moment zijn we niet competitief genoeg om voor promotie te spelen."

Brama weet dat Twente tot dusver nauwelijks actief is geweest op de transfermarkt. "Toen ik hier getekend heb, negen weken geleden, is mij een ander plaatje voorgeschoteld dan nu de werkelijkheid is. Ik denk dat Ted van Leeuwen (technisch manager, red.) het goed verwoord heeft en dat geldt voor mij hetzelfde. Ik dacht ook dat er veel sneller geschakeld kon worden. Dat is niet gebeurd en dat is pijnlijk, maar wel de realiteit. Ik hoop dat het wel snel gebeurt, want anders kunnen we wel zeggen dat we voor promotie gaan, maar dat heeft helemaal geen zin."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen