Doelpuntendroogte Willem II houdt aan, remise voor Utrecht

28 juli 2018, 16:04

De vijfde oefenwedstrijd van Willem II is geen succes geworden. De formatie van Adrie Koster verloor drie dagen geleden al van Sparta Rotterdam en is zaterdag wederom ten onder gegaan. KV Mechelen bleek met 0-1 te sterk.

Al vroeg opende de Belgische ploeg de score, via Mathieu Cornet. Willem II was niet minder dan Mechelen en was met name via afstandsschoten van Daniel Crowley gevaarlijk. Willem II slaagde er echter niet in om langszij te komen, waardoor het duel in 0-1 eindigde. Een teleurstellend resultaat voor Willem II, dat opvallend weinig scoort in de voorbereiding. De ploeg uit Tilburg maakte slechts één treffer in de laatste vier oefenwedstrijden.

Utrecht in evenwicht met Portsmouth

FC Utrecht speelde zaterdag in Engeland een oefenwedstrijd tegen Portsmouth en speelde met 1-1 gelijk. Een vrij saaie wedstrijd werd opengebroken door Sean Klaiber, die trefzeker was met een harde knal van afstand. De thuisploeg raakte nog voor rust twee keer het houtwerk en kreeg vervolgens loon naar werken. Anyin Walkes bepaalde de eindstand op 1-1. Portsmouth komt uit in de League One, het derde niveau van Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen