Scherp Arsenal maakt korte metten met 'Jong' PSG

28 juli 2018, 15:49

Arsenal heeft zaterdagmiddag (Nederlandse tijd) behoorlijk uitgehaald op de International Champions Cup in Singapore. De ploeg uit Londen kende geen problemen met Paris Saint-Germain, dat met een talentenploeg met 5-1 van het veld geveegd werd.

Bij PSG stonden Gianluigi Buffon en Adrien Rabiot in de basis, maar verder bestond het team louter uit jonge talenten. Bij tegenstander Arsenal begonnen wel veel grote namen in de basis. Mesut Özil begon in de basis en kreeg van Unai Emery de aanvoerdersband overhandigd. Dat deed de veelbesproken Duitser zichtbaar goed, want na dertien minuten opende hij de score. Op aangeven van Pierre-Emerick Aubameyang schoof de spelmaker simpel binnen.

Arsenal was de betere ploeg en was met name in de omschakeling gevaarlijk. Henrikh Mkhitaryan, Özil, Aubameyang en Alex Iwobi bleken niet te houden voor de jonge defensie van PSG. Toch kwam de Franse ploeg in de tweede helft langszij. Een penalty werd benut door Christopher Nkunku. Daarna begon echter de grote Arsenal-show, waarbij het doelpunten regende.

Invaller Alexandre Lacazette tilde de score met twee spitsengoals naar 3-1 en in de absolute slotfase deden ook Rob Holding en Eddie Nketiah een duit in het zakje: 5-1. Voor Arsenal-coach Emery zal de zege extra lekker voelen: hij werd eerder dit jaar ontslagen in Parijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen