Transferweekje: Veerman kan naar ADO, Gladon wijst Roda af

28 juli 2018, 11:13

De transfermarkt is weer geopend en dus gaan de geruchten op volle toeren. Door de bomen kunnen we soms het bos niet meer zien, maar het ene gerucht is uiteraard serieuzer dan de ander. Daarom heeft FCUpdate.nl de wekelijkse transferrubriek 'Transferweekje' gelanceerd. Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Veerman kan naar ADO Den Haag

Eerder deze transferperiode waren ook FC Emmen en Excelsior geïnteresseerd in Veerman, die vier tot vijf ton moet opleveren. Zaakwaarnemer Henk Timmer weet dat een vertrek bij Heerenveen een mogelijkheid is. "Heerenveen heeft nu zelf aangegeven dat over een transfer valt te praten", zegt hij. "Ik ben ervan overtuigd dat Henk er bij elke eredivisieclub vijftien doelpunten maakt. Gelukkig zijn er meer clubs die er zo over denken, want Henk heeft voldoende keuze."

Gladon haalt neus op voor Eerste Divisie

Defensie Manchester United op de schop

Manchester United wil daarmee schoon schip maken en nieuwe versterkingen aantrekken. Voor het centrum van de defensie zijn Toby Alderweireld en Harry Maguire de topkandidaten, weet The Telegraph. Lukt het United niet om één van die twee verdedigers te halen, dan komt Yerry Mina in beeld. FC Barcelona staat niet onwelwillend tegenover een vertrek van de talentvolle Colombiaan, die op het WK grote indruk maakte. 

Bonucci op weg terug naar Turijn

Internazionale is zeer bedrijvig

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen