Te Wierik: "Ik kan iets raars gaan doen, maar dat heeft geen zin"

27 juli 2018, 18:16

FC Groningen is niet van plan mee te werken aan een vertrek van Mike te Wierik. AA Gent was concreet voor de 26-jarige verdediger, maar de noorderlingen veegden het laatste bod van tafel. Te Wierik toont begrip voor de houding van zijn broodheer. "Ik kan wel iets raars gaan doen, maar dat heeft geen zin. Ik blijf met alle plezier bij Groningen", zegt hij.

Gent had vorige week voor de laatste keer contact met de Trots van het Noorden. "Het bod is weer afgewezen", zegt Te Wierik tegen FC Groningen TV. "Ze hebben gezegd dat ze mij niet willen laten gaan. Op dit moment richt ik mij op Groningen. Ik weet niet wat er in de toekomst gebeurt. Gent begint vanavond al aan de competitie. Dus ik weet niet hoe zij er nu in staan. Op dit moment is het rustig en focus ik mij op Groningen."

Te Wierik erkent ook dat hij het soms lastig vindt zich te concentreren. "Elke keer als ik word geconfronteerd met die transfer. Maar ik heb ook tegen de trainer gezegd dat de knop om moet", zegt de Tukker. "Ten eerste is het fantastisch dat zo'n grote club je wil hebben. Maar het is ook fantastisch dat een grote club als Groningen je wil behouden. Daar spreekt veel vertrouwen uit en dat doet me goed."

Een jaar geleden verruilde Te Wierik Heracles Almelo voor Groningen, waar de centrale verdediger meteen uitgroeide tot basisspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen