Ehizibue voelt dat hij klaar is voor een volgende stap

27 juli 2018, 17:25

Van het rijtje Kingsley Ehizibue, Younes Namli en Ryan Thomas wil PEC Zwolle zeker één verkopen. Vanwege de investeringen die de club deed voor Clint Leemans en Vito van Crooy is dat noodzaak. Namli en Thomas stonden al op het lijstje van potentiële vertrekkers, Ehizibue staat ook open voor een nieuwe club. Als het maar goed is voor hemzelf én voor PEC Zwolle.

AA Gent en clubs uit Duitsland hebben interesse in de 23-jarige rechtsback. "Ik heb nu een jaar op deze positie gespeeld en volgens mij is dat best goed gegaan. Ik voel me dan ook klaar voor de volgende stap, al zal mijn rendement nog omhoog moeten", zegt Ehizibue tegen De Stentor. "Ik heb maar een paar assists gegeven. Dat was gewoon slecht."

Ehizibue dient PEC Zwolle al meer dan tien jaar. Hij wil de club dan ook niet verlaten voor de eerste, de beste club. "Ik weet dat ook dat er clubs geïnteresseerd zijn, maar zolang ze niet concreet zijn, heeft het geen zin om daar energie in te steken. Ik train en werk keihard omdat ik honderd procent klaar wil zijn voor het nieuwe seizoen. Bij PEC, of als er iets moois voorbij komt, misschien wel bij een nieuwe club."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen