Duplan lovend over Sparta: "Alles klopte voor mij gewoon"

27 juli 2018, 12:20

Édouard Duplan is blij met zijn terugkeer bij Sparta Rotterdam. De 35-jarige ervaren Fransman is vol lof over de zijn nieuwe werkgever. "Sparta is een fantastische club met alleen maar goede mensen."

Donderdag tekende Duplan een contract voor één jaar bij Sparta. Hij keerde niet voor niets terug op Het Kasteel. "Ik ben hier blij mee, voel me erg op mijn gemak. Alles klopte voor mij gewoon", verklaart hij tegenover RTV Rijnmond. De Fransman trainde al even mee en had toen wel door dat hij misschien kon blijven. "Best vroeg in de voorbereiding kreeg ik het gevoel dat een contract er wel in zat."

En zo geschiedde: Duplan is inmiddels een contractspeler bij Sparta. Hij heeft zichzelf doelen gesteld voor aankomend seizoen. "Ik wil een voorbeeld zijn voor de rest door hard te werken en altijd alles te geven. De manier van werken van de staf en deze selectie gaven mij het vertrouwen dat dit een heel mooi seizoen kan worden."

Buiten zijn waarde als speler, gaat Duplan ook een rol spelen binnen de Spartaanse jeugdopleiding. Wat hij nog precies gaat doen, weet hij zelf ook nog niet. "Ik heb mijn eerste diploma binnen en vind het ontzettend leuk werk, maar eerst promoveren met Sparta."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen