Klaassen blij met nieuwe club: "Ik kijk er echt naar uit"

27 juli 2018, 11:25

International Davy Klaassen is verguld met zijn overstap naar Werder Bremen. De 25-jarige middenvelder, die op een dood spoor zat bij Everton, kijkt uit naar zijn nieuwe werkgever. "Het speelde mee dat Werder zich enorm heeft ingespannen om mij te halen", laat hij weten.

Op de website van Werder Bremen geeft de ex-Ajacied aan waarom hij voor de Duitsers gekozen heeft. Het gesprek met Florian Kohfeldt, de trainer van de club gaf de doorslag. "Na een gesprek had ik een heel goed gevoel dat ik hier een belangrijke bijdrage kan leveren. Ik kijk er erg naar uit."

Met de transfer van Klaassen is zo'n vijftien miljoen euro gemoeid. Het maakt hem by far de duurste aankoop van Werder tot nog toe. Zijn voorganger was Marko Marin, die acht miljoen euro kostte. "De ambities van de club hebben mij overtuigd", vervolgt Klaassen. "Het was voor mij belangrijk om te weten welke kant de club op wil en het speelde mee dat Werder zich enorm heeft ingespannen om mij te halen."

Klaassen tekende vrijdagochtend zoals verwacht een contract voor vier jaar en sluit direct aan bij de groep, die zondag oefent tegen FC Groningen. Ook zit hij al bij de Werder-selectie voor het oefenduel met DSC Arminia Bielefeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen