Steijn verlengt zijn contract bij VVV-Venlo tot en met 2021

27 juli 2018, 07:32

Maurice Steijn heeft zijn contract bij VVV-Venlo verlengd tot en met de zomer van 2021. Hoewel de oefenmeester deze zomer wellicht een overstap wilde maken naar een andere club, bleef hij de Limburgers trouw en heeft hij dus zijn verbintenis verlengd. "Hier spreekt veel vertrouwen uit. Samen met de geweldige mensen waar ik dagelijks mee samenwerk, hoop ik ook de komende jaren succesvol te zijn bij deze prachtige club."

Dat laat hij weten op de clubsite. Steijn, zijn zoon wordt komend seizoen gehuurd van ADO Den Haag, gaat met zijn gezin ook in Limburg wonen. "Een mooie maar zeker niet te onderschatten stap", aldus algemeen directeur Marco Bogers. "Samen met Maurice hebben we de afgelopen jaren successen behaald en goede ontwikkelingen ingezet. Het werk is nog lang niet af en we zien nog veel mogelijkheden tot verbetering en verdere professionalisering. Samen met Stan Valckx en de technische en medische staf is Maurice hier met veel energie en vertrouwen dagelijks mee bezig."

Steijn werd in 2014 aangesteld, nadat hij eerder werkzaam was bij ADO Den Haag. Sindsdien promoveerde hij naar de Eredivisie, waarin hij zich vorig seizoen met VVV-Venlo wist te handhaven. Als hij zijn contract uitdient, zou hij liefst zeven jaar werkzaam zijn in Venlo. Alleen maar een goed teken, denkt de blije Bogers. "We zijn erg blij dat we met Maurice nieuwe afspraken hebben kunnen maken en hij tot en met juni 2021 aan onze club verbonden blijft." 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen