Slutsky ontevreden over spel Vitesse: "We kunnen beter"

27 juli 2018, 10:28

Het officiële debuut van Leonid Slutsky is qua resultaat niet slecht verlopen, aangezien er in de voorronde van de Europa League donderdag met 2-2 gelijkgespeeld werd bij Viitorul. Wat betreft het spel van de Arnhemmers was de Russische coach niet tevreden.

Vitesse keek in Roemenië tegen een 2-0 achterstand aan, maar kwam langszij. "We kregen doelpunten om de oren, maar kwamen ook terug. Ik ga deze wedstrijd de rest van mijn leven onthouden. Ik weet niet of ik blij moet zijn met dit 2-2 gelijkspel. Toen we met 2-0 achter stonden, zou ik er blij mee zijn geweest. Maar voor de wedstrijd was ik hier niet tevreden mee geweest", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Volgende week hoopt Vitesse de klus te klaren. De Russische coach is hoopvol. "Ik denk wel dat wij beter kunnen. Dit was niet ons beste optreden. We hebben een nieuw duo centraal achterin. Die hebben tijd nodig om elkaar te begrijpen. Als je dan ook nog een nieuwe keeper hebt, is het lastig om alles af te stemmen, Maar ik weet zeker dat we beter, beter en beter gaan spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen