Koster vindt dat bedrijvig Willem II 'nog iets nodig heeft'

26 juli 2018, 17:41

Willem II is zeker nog niet uitgewinkeld op de transfermarkt. De Tilburgers haalden deze zomer al zeven nieuwe spelers naar Brabant, maar hebben nog meer versterking nodig. Dat vindt trainer Adrie Koster.

De trainer geeft een update tegenover Omroep Brabant. "Wij hopen nog wel dat er iets bij gaat komen, daar zijn we ook volop mee bezig", stelt Koster. "Laatst hebben we Palacios er al bijgehaald, maar die jongen is nog niet gearriveerd. Hij zal wel heel snel aansluiten. Verder is het even afwachten wat er nog bij gaat komen. Maar we hebben nog wel iets nodig."

Fran Sol is nog altijd niet vertrokken, maar Koster rekent zich nog absoluut niet rijk. "We moeten op de achtergrond onze zaakjes voor elkaar hebben. We moeten er klaar voor zijn als zo'n speler vertrekt, we moeten een opvolger hebben. Je probeert je huiswerk zo goed mogelijk te doen en zoveel mogelijk zaken uit te sluiten."

Koster beseft dat de kans niet heel groot is dat Sol in september nog bij Willem Ii speelt. "De transfermarkt is nog tot eind augustus open. Er kan ook iets op het laatste moment gebeuren. Er kunnen ploegen zich kwalificeren voor Europees voetbal en ineens op de deur kloppen. Maar voor ons hoeft hij niet weg, wij hebben hem er graag bij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen