Van der Vaart hoopt toch bij Esbjerg te gaan tekenen

26 juli 2018, 16:48

Het lijkt erop dat Rafael van der Vaart weer in Denemarken aan de slag gaat. De middenvelder trainde onlangs mee bij PEC Zwolle, maar liet toen weten dat hij het liefst in Denemarken blijft spelen. Dat lijkt te gaan gebeuren, aangezien hij in onderhandeling is met Esbjerg.

Eerder werd bekend dat die club hem een contract voor nul kronen had aangeboden, iets wat door Van der Vaart niet op prijs gesteld werd. Nu zit er echter toch schot in de zaak, laat de middenvelder weten aan JydskeVestkysten. "Het komt dichterbij, dus daar ben ik heel blij mee. Ik denk dat mijn zaakwaarnemer met een oplossing zal komen."

Maandag maakte Van der Vaart zijn opwachting in een oefenwedstrijd van het reserveteam van Esbjerg. Dat ging niet onaardig, zegt de Nederlandse trainer John Lammers. "Het is zijn eerste wedstrijd in een een zeer lange tijd. Dat was natuurlijk te zien, maar we zagen ook dat hij nog steeds een fantastische voetballer is. Het is een speler die ik graag in onze ploeg zie. Hij kan ons zeker helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen