PEC Zwolle houdt doelman Hauptmeijer langer aan boord

26 juli 2018, 15:04

PEC Zwolle en Mike Hauptmeijer gaan langer met elkaar door. De Zwollenaren maken donderdagmiddag bekend dat het contract van de reservedoelman met twee jaar is verlengd. Hauptmeijer heeft één optreden in de hoofdmacht van PEC Zwolle achter zijn naam staan.

Hauptmeijer is een kind van de club. Sinds 2007 loopt hij rond in Zwolle. "Het is dan ook fijn om mijn verblijf hier te verlengen. Voor het komende seizoen heb ik als doel gesteld om mijzelf verder te ontwikkelen en om collega doelmannen Boer en Van der Hart te prikkelen. Ook ga ik ervoor om veel speelminuten te maken bij de beloften en zal ik er staan als de ploeg mij nodig heeft.", vertelt hij via de officiële kanalen van de club.

Technisch directeur Gerard Nijkamp vindt dat Hauptmeijer het afgelopen seizoen een goede ontwikkeling heeft doorgemaakt. "Mocht er een situatie ontstaan, waarin Mike middels verhuur vlieguren kan maken in bijvoorbeeld de Keuken Kampioen Divisie, dan staan beide partijen daarvoor open. Ontstaat die mogelijkheid niet, dan blijft Mike op zijn post als derde doelman en keeper van Jong PEC Zwolle."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen