Foor staat te trappelen: "Dit is wel een eerste serieuze test"

26 juli 2018, 14:24

Vitesse kan donderdagmiddag de eerste stap richting de groepsfase van de Europa League zetten. De Arnhemmers spelen in Roemenië de eerste wedstrijd van het tweeluik met Viitorul. Navarone Foor kan niet wachten tot het Europese seizoen begint.

"Dit is wel een eerste serieuze test", zegt Foor tegen Omroep Gelderland. "Een goede uitdaging om hier doorheen te komen. Als dat lukt, staat er weer een goede ploeg te wachten. Maar eerst deze ploeg. De eigenaar Hagi heeft iets heel moois opgebouwd. Ze zijn al kampioen geworden. En doen altijd mee om de tweede of derde plaats in de competitie. Een voetballende ploeg, met veel jonge talenten en ook ervaren spelers."

Foor denkt dat Vitesse gebruik kan maken van de ervaring die vorig jaar is opgedaan. Toen speelde de Eredivisionist zes duels in de groepsfase van de Europa League. "We weten hoe het eraan toe gaat. Het zijn andere wedstrijden, die worden bepaald in details. Dat zagen we tegen Lazio thuis. De hele wedstrijd doen we mee, maar op het laatst komen we toch tekort. We moeten er gewoon opklappen. Het zijn natuurlijk jonge gasten, die houden niet van spelers die agressief zijn. Zoals ik, ja. Maar ik wil ook voetballen, hè."

Basisplaats

Naar verwachting is Foor één van de elf Vitesse-spelers die in Roemenië aan de aftrap verschijnt. "Gelukkig ja, daar ben ik blij mee. De trainer heeft een heel ander plan van aanpak dan we gewend waren. Een bepaalde mentaliteit, compact blijven als team. Samen te werk gaan, want in je eentje kun je het niet doen. Maar nu moeten we er een lekker potje van maken. Het liefst wil ik winnen hier, met een clean sheet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen