Watford dient officiële klacht in tegen Everton om Silva

26 juli 2018, 12:47

Watford is niet te spreken over de wijze waarop Everton heeft gehandeld rond het aantrekken van Marco Silva. De club beschuldigt The Toffees ervan 'illegaal' te hebben gehandeld. Dat is voor Watford de aanleiding om bij de Premier League een officiële klacht tegen de competitiegenoot in te dienen.

De Portugese trainer werd deze zomer aangesteld als nieuwe trainer van Everton, maar de Premier League-club wilde Silva eigenlijk in een eerder stadium al aantrekken. Toen Ronald Koeman vorig jaar oktober werd ontslagen, was de Portugees de beoogde opvolger. Watford weigerde echter aan een transfer mee te werken. Twee maanden nadat Watford een 'nee' had verkocht aan Everton, werd Silva vanwege teleurstellende resultaten ontslagen.

Watford liet destijds al weten dat de inmenging van een 'derde partij' ervoor had gezorgd dat het team in een neerwaartse spiraal was terechtgekomen. Volgens Watford is er 'overweldigend bewijs' dat Everton na het ontslag van Koeman onjuist heeft gehandeld. De club zegt niet op zoek te zijn naar financiële compensatie, maar wil wel dat de Premier League de klacht onderzoekt en een standpunt inneemt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen