Laatste maanden bij Reading waren een sleur voor Van den Berg

26 juli 2018, 11:39   Bijgewerkt: 26 juli 2018, 11:46

Joey van den Berg is blij dat hij het Reading-hoofdstuk kan afsluiten. De 32-jarige middenvelder werd woensdag gepresenteerd als nieuwe aanwinst van NEC. Hoewel hij een mooie periode heeft gekend in Engeland, is hij niet door de voordeur vertrokken.

De middenvelder vertelt dat hij de eerste training van de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet met de hoofdselectie, maar met het beloftenteam trainde. "Ze probeerden in mijn hoofd te komen. Ze dachten: 'Die gaat wel weg'. Maar ik ging geen jaar salaris weggooien. Ik bleef gewoon zitten, al hadden ze me bij Onder 17 neergezet", zegt hij tegen De Gelderlander.

Van den Berg wilde graag naar Nederland terugkeren en kon ook voor De Graafschap kiezen. De keuze viel echter op NEC. "Het was leerzaam voor mij en mijn gezin. Mijn dochter spreekt vloeiend Engels en doordat we daar niemand hadden, zijn we verder naar elkaar toegetrokken. Ik heb in stadions van zulke grote clubs gespeeld, onvoorstelbaar. Maar de laatste maanden waren een sleur. Ze wilden elke keer meer van me. Ik ben blij dat ik er vanaf ben. Toedeledokie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen