De Jong bevestigt Barça-interesse: "Dat heeft iedereen wel door"

26 juli 2018, 09:11

Al geruime tijd brengen Spaanse sportkranten Frenkie de Jong in verband met een transfer naar FC Barcelona. De 21-jarige middenvelder, die vaak als centrumverdediger speelt, staat echter nog altijd onder contract bij Ajax. Dat de Catalaanse topclub belangstelling heeft, kan De Jong inmiddels niet meer ontkennen.

Tegenover Voetbal International geeft De Jong toe dat de geruchten dat Barça hem wil inlijven, niet uit de lucht gegrepen zijn. "Ik ben gewoon speler van Ajax, dus op dit moment kan ik er weinig over zeggen. Er is natuurlijk wel interesse, dat heeft iedereen wel door", zegt de Ajacied met een lach op zijn gezicht.

De Jong stond de voorbije tijd vaker dan eens op de voorpagina van Spaanse sportkranten, zoals Mundo Deportivo. "Ik krijg het ook doorgestuurd. Aan het begin is het wel leuk, maar nu heb ik zoiets van 'pff, het hoeft van mij niet meer'. Aan het begin is het wel leuk, nu heb ik dat wat minder."

Naar verluidt verlangt Ajax een bedrag van om en nabij de vijftig miljoen euro voor De Jong. De middenvelder heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2022.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen