Vitesse
2 – 0
FC Utrecht

Fransman Pavard maakt de mooiste treffer van het WK in Rusland

Fransman Pavard maakt de mooiste treffer van het WK in Rusland

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 juli 2018 – Benjamin Pavard maakte officieel het mooiste doelpunt van het afgelopen WK in Rusland. Uit de 169 treffers werd door de supporters de goal van de Franse rechtsback tegen Argentinië in de achtste finales als allermooiste bestempeld. Hij is daarmee de opvolger van James Rodriguez, die de prijs na het toernooi in Brazilië 2014 kreeg.

"De bal stuiterde toen hij naar mij toe kwam. Ik heb geen moment nagedacht en probeerde de bal gewoon onder controle te houden toen ik schoot. Toen 'ie binnenvloog was ik zó blij", jubelde Pavard na zijn doelpunt. Het was ook nog eens een heel belangrijk doelpunt: het was de gelijkmaker tegen Argentinië (2-2), waarna de Fransen uitliepen.

Andere kanshebbers voor de eretitel waren bijvoorbeeld de vrije trap van Juan Quintero tegen Japan en het afstandsschot van de Kroaat Luka Modric, eveneens tegen Argentinië (0-3). Zij legden het uiteindelijk af tegen het doelpunt van de rechtsback van de wereldkampioen.

Reacties

gerelateerd