Arsenal neemt kennis van geruchten rondom directeur Gazidis

25 juli 2018, 13:16

Arsenal heeft met een statement gereageerd op de speculaties rondom directeur Ivan Gazidis. Hij wordt in verband gebracht met AC Milan. The Gunners zijn op de hoogte van de geruchten. De club benadrukt echter dat Gazidis zijn focus op het nieuwe seizoen van Arsenal heeft.

"We zijn ons bewust van de speculaties rondom onze directeur Ivan Gazidis", zegt voorzitter Chips Keswick in een verklaring. "We weten dat hij veel aanbiedingen van organisaties van binnen en buiten het voetbal heeft gekregen. Hij is nooit ingegaan op deze uitdagingen en hij heeft hier ook nooit publiekelijk over gesproken. Hij werkt altijd met volledige toewijding voor Arsenal. Nu is hij in Singapore om Arsenal samen met onze nieuwe manager Unai Emery klaar te stomen voor het nieuwe seizoen."

Bij Milan vond vorige week een wisseling van de wacht plaats. De club is in Amerikaanse handen na het fiasco met de Chinese eigenaar. Als gevolg daarvan werd een nieuw bestuur geïnstalleerd. Paolo Scaroni is interim-directeur. Eén van zijn taken is een opvolger vinden voor de lange termijn. Voor die functie zou Gazidis in beeld zijn.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen