NEC versterkt zich met Belgisch jeugdinternational Sabak

24 juli 2018, 22:54

NEC heeft de Belgisch jeugdinternational Paolo Sabak (19) aangetrokken. De middenvelder komt over van RC Genk. Hoewel het een transfervrije overgang betreft, hebben de clubs wel een doorverkooppercentage afgesproken. Sabak tekende voor vier jaar in Nijmegen.

Sabak speelde vier officiële wedstrijden voor Genk, waaronder een Europa League-duel. Het afgelopen seizoen kwam hij niet één keer in actie en was het voor hem beter te vertrekken. "Ik heb al veel goede verhalen gehoord over de trouwe supporters. In combinatie met dit stadion hoop ik dat we tot grootse prestaties in staat zijn", zegt Sabak op de website van NEC.

De Nijmegenaren zijn blij met hun nieuwe speler. "Paolo is een lichtvoetige, creatieve middenvelder die graag aan de bal is. Tevens kan hij in een vrije rol op de vleugels uit de voeten, waardoor we daar ook weer een extra optie hebben. Hij zal de komende seizoenen de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen ons eerste elftal met als doel uit te groeien tot een belangrijke kracht binnen de club."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen