Groningen wint wel van De Graafschap, ruime zege Heracles

24 juli 2018, 21:49

FC Groningen en Heracles Almelo hebben dinsdag oefenzeges geboekt. Groningen won het Eredivisie-onderonsje van De Graafschap (1-3). Heracles was in zijn oefenwedstrijd duidelijk de baas over FC Volendam: 5-2.

De Graafschap - FC Groningen 1-3

Waar FC Groningen zaterdag nog een oefennederlaag leed tegen FC Emmen (0-1), wonnen de noorderlingen dinsdag wel van een andere promovendus. De Graafschap werd makkelijk met 1-3 verslagen. Groningen ging rusten met een 0-2 voorsprong, en de De Graafschap wist daar maar weinig tegenover te stellen. Alleen oud-Groninger Stef Nijland kreeg een goede kans. Wel deden de Superboeren in de tweede helft iets terug via Jordy Thomassen. Maar het slotakkoord was voor invaller Mateo Cassierra. De Ajax-huurling benutte in de slotfase een penalty.

Heracles Almelo - FC Volendam 5-2

Heracles Almelo kende een eenvoudige avond tegen FC Volendam. De ploeg van Frank Wormuth won met 5-2. Meest opvallende naam in de basis was Lennart Czyborra, die dinsdag een driejarig contract tekende in het Polman Stadion. De Duitse linksback speelde de eerste helft mee waarin Heracles drie keer scoorde. Reuven Niemeijer, Zeki Erkilinc en Joey Konings beslisten het duel al voor rust. Erkilinc maakte direct na de rust zij tweede. Een kwartier voor het einde deed Volendam iets terug. Dario van den Buijs had ook vlot weer een antwoord paraat. Het laatste wapenfeit was nog voor Volendam.

Lees ook: PSV overtuigt ook in oefenduel met Olympiakos Piraeus

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen