Moutinho de achtste aanwinst van ambitieus Wolverhampton

Moutinho de achtste aanwinst van ambitieus Wolverhampton

24 juli 2018 – Wolverhampton Wanderers blijft bijzonder slagvaardig op de transfermarkt. João Moutinho is de achtste aanwinst van de Premier League-promovendus. De 31-jarige Portugees komt over van AS Monaco. Moutinho verlengde in maart nog bij Monaco, maar kiest nu voor de ambities van Wolverhampton. Hij tekende voor twee jaar.The Wolves zijn in Chinese handen en met de miljoenen vanuit Azië wil de club komend seizoen hoge ogen gooien. Daarom strikte Wolverhampton ook al Jota, Willy Boly, Benik Afobe, Léo Bonatini, Raúl Jiménez (huur), Rui Patrício en Rúben Vinagre.

Omdat de Chinese eigenaar ook banden heeft met de invloedrijke Porugese zaakwaarnemer Jorge Mendes, komt Moutinho ook zes landgenoten tegen. Patricio, Vinagre, Rúben Neves, Diogo Jota, Ivan Cavaleiro en Hélder Costa zijn de andere Portugezen in dienst van Wolverhampton.

Moutinho speelde deze zomer nog met Portugal op het WK. Hij stond eerder onder contract bij Sporting Portugal, FC Porto en dus Monaco. Zijn overstap naar Wolverhampton wordt dus zijn eerste Engelse avontuur.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 22 september 2020

  2. maandag 21 september 2020