Opvallend: Vloet vermoedelijk niet naar Chiasso, maar Frosinone

24 juli 2018, 16:08   Bijgewerkt: 24 juli 2018, 16:13

De transfer van Rai Vloet naar FC Chiasso staat op zeer losse schroeven. Hoewel NAC Breda dinsdag melding maakte van de overgang naar de Zwitserse tweededivisionist, is er bij de club die hem kocht nog geen enkel bericht verschenen. Ook Vloet zelf is niet te bereiken en heeft de overgang nog niet bevestigd. 

De quotes in het persbericht van NAC Breda zijn bovendien erg standaard en niet specifiek gericht op zijn nieuwe werkgever. BN/De Stem dook in de overgang en sprak zowel Italiaanse als ook Zwitserse journalisten. Volgens hen heeft het nietige FC Chiasso helemaal geen geld om de speler van NAC Breda op te halen en gebruikt de club zijn rechten alleen om hem door te verkopen. Ze zijn er zeker van dat hij nooit voor Chiasso zal spelen. 

Zij denken dat Vloet op termijn daarom zal vertrekken naar het Italiaanse Frosinone. De promovendus wordt al langer in verband gebracht met de komst van Vloet. Zij zullen hem huren van Chiasso, dat daarom nog geen melding maakte van de komst van de NAC-speler. Bovendien is het onduidelijk voor hoeveel jaar hij heeft getekend. Omdat het belastingklimaat in Zwitserland een stuk gunstiger is dan in Italië, is dit voor Frosinone ideale constructie, die eerder werd gebruikt bij Gonzalo Higuaín.

Vermoedelijk zien we de presentatie van Vloet binnenkort niet op het tweede niveau in Zwitserland, maar in de Serie A. Zeker is dat zijn transfer nog een staartje krijgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen