Lopetegui's eerste El Clásico in oktober, Atlético heeft zware start

24 juli 2018, 13:51   Bijgewerkt: 24 juli 2018, 14:23

De eerste El Clásico van de nieuwe Real Madrid-trainer Julen Lopetegui is gepland op 28 oktober. Dat maakte La Liga bekend tijdens de presentatie van het programma in het nieuwe seizoen, dat langer op zich liet wachten dan gebruikelijk. Lopetegui start zijn tijdperk bij De Koninklijke in de Primera Division met een wedstrijd tegen Getafe, terwijl FC Barcelona in eigen huis Deportivo Alavés ontvangt op de eerste speeldag.

Atlético Madrid, de nummer twee van afgelopen jaar, start met een duel tegen Valencia, dat vierde werd. De ploeg van Diego Simeone eindigde afgelopen seizoen boven Real en daardoor is de derby van Madrid ook komend seizoen weer extra interessant. Die staan voor Lopetegui in La Liga gepland op 30 september in het Estadio Santiago Bernabéu en 10 februari in het Estadio Wanda Metropolitano. Beide teams staan overigens ook tegenover elkaar in de Europese Supercup op 15 augustus in Talinn.

Lopetegui start de eerste ontmoeting met FC Barcelona niet in eigen huis: de ontmoeting op 28 oktober vindt plaats in Camp Nou. De return in Madrid staat gepland op 3 maart 2018.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen