Keeper Schendelaar en AZ akkoord over nieuw driejarig contract

24 juli 2018, 12:36

Jasper Schendelaar gaat een nieuw contract tekenen bij AZ. De zeventienjarige keeper heeft met de club een mondeling akkoord bereikt over een nieuw driejarige verbintenis bij de Eredivisionist. Op dit moment is hij na het vertrek van Gino Coutinho de derde keeper van de Alkmaarders, met wie hij dus ook afreist naar Kazachtstan.

Dat maakt AZ bekend via de officiële kanalen. Op zestienjarige leeftijd tekende Schendelaar zijn eerste profcontract, een jaar nadat hij zijn officieuze debuut maakte in het eerste team als vijtienjarige doelman. Daarmee was hij een van de jongste spelers ooit in het eerste elftal. Met Nick Olij (22) zag hij deze zomer een van de concurrenten op huurbasis vertrekken naar TOP Oss, terwijl het contract van de ervaren Coutinho afliep.

Dus is Schendelaar opeens derde keeper van de selectie van John van den Brom. De van SC Telstar overgekomen Rody de Boer (20) en Marco Bizot (27) zijn respectievelijk tweede en eerste keuze. Daarmee is de concurrentie vooralsnog wel groot voor Schendelaar.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen