'PSV wil niet meewerken aan exit Bergwijn naar Bordeaux'

24 juli 2018, 12:05   Bijgewerkt: 24 juli 2018, 15:38

PSV wil in principe niet meewerken aan een vertrek van Steven Bergwijn. Girondins Bordeaux ziet in de jonge aanvaller een mogelijke opvolger van Malcom, die voor een overgang naar danwel AS Roma, danwel FC Barcelona staat. Wie de jeugdigde aanvaller toch wil ophalen uit Eindhoven, moet minimaal twintig miljoen euro voor hem op tafel leggen.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Bergwijn heeft nog een contract voor drie seizoenen bij PSV en gaf eerder aan in principe te willen blijven. Omdat hij al jarenlang wordt gezien als een van de grootste talenten van Nederland en vorig seizoen met wedstrijden tegen Feyenoord en Sparta Rotterdam ook op het hoogste niveau van grote waarde was, is de interesse zeker niet minder geworden.

Voor PSV zou een vertrek een flinke tegenvaller zijn, te meer omdat Mark van Bommel zijn selectie in tact wil houden. De gewilde Hirving Lozano mag om die reden in principe niet gaan, terwijl de pas aangestelde coach Luuk de Jong en Jeroen Zoet overhaalde bij te tekenen bij PSV. Alleen Santiago Arias – voor zijn positie werd Denzel Dumfries al gehaald – mag nog vertrekken uit Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen