Fortunees Semedo moet droomtransfer mogelijk uit hoofd zetten

24 juli 2018, 09:34

Lisandro Semedo lijkt een droomtransfer naar West Bromwich Albion uit het hoofd te moeten zetten. De 22-jarige aanvaller leek op weg naar de Engelse club, maar het is al een behoorlijke tijd stil vanuit Engeland. De clubs en speler hebben weken geleden een mondelinge overeenstemming over de overgang van Semedo bereikt.

Dat meldt L1/1Limburg. De verwachting was dat de deal in juni beklonken zou worden, maar door interne onrust bij West Bromwich Albion hebben zowel Fortuna Sittard als Semedo nog geen duidelijkheid gekregen. Giuliano Terraneo, die op technisch gebied de verantwoordelijke was bij West Brom, is na de degradatie van de club ontslagen door de Chinese eigenaar. Terraneo was verantwoordelijk voor de Semedo-transfer.

Fortuna Sittard is niet van plan om Semedo een deadline op te leggen. "We kunnen wel afspreken dat hij bijvoorbeeld voor 31 juli moet besluiten, maar als er twee dagen later een geweldige aanbieding komt, gaat hij misschien toch. Zo werkt het nou eenmaal in de voetballerij. Ik vind dat je spelers daar vrij in moet laten", legt trainer Kevin Hofland uit.

Semedo, die Fortuna Sittard 2,5 miljoen euro zou kunnen opleveren, draait gewoon de voorbereiding mee in Limburg. "In het begin had hij er wel last van, maar hij heeft de knop omgezet. Hij zegt ook: 'Ik heb gewoon een contract bij Fortuna en ik focus me op deze club.' Pas als er concreet iets speelt, zullen we daar over praten. Dat is nu niet het geval."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen