'De Fes' weer thuis bij Willem II: "Mooi om terug te zijn"

23 juli 2018, 12:26

Oud-doelman Jimmy van Fessem keert terug bij Willem II. De geboren Tilburger gaat bij de Tricolores aan de slag als keeperstrainer van Willem II Onder 19 en Onder 17. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe job:  "Mijn andere werkzaamheden buig ik daar omheen."

Een paar maanden geleden werd Van Fessem gebeld door hoofd jeugdopleiding Bastiaan Riemersma. "We hebben een kop koffie gedronken en gepraat over eventuele mogelijkheden", verklaart hij aan Brabants Dagblad. "Daar is dit een uitvloeisel van." Hij gaat twee keer in de week aan de slag bij de eredivisionist. "Mooi om weer terug te zijn bij Willem II. Mijn andere werkzaamheden buig ik daar omheen."

Van 1994 tot 2011 verdedigde De Fes het doel van de Tilburgers. Hij kwam in die lange periode tot 115 wedstrijden en keepte verder voor Vitesse, ADO Den Haag, De Graafschap en NAC Breda. Bij de laatstgenoemde was hij na zijn loopbaan als doelman nog elftalleider. De afgelopen jaren nam hij doelmannen van amateurclubs uit de regio Tilburg onder zijn hoede. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen