PEC hoopt op Namli en Thomas: "Het kan een mooi jaar worden"

23 juli 2018, 10:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ook bij PEC Zwolle is de voorbereiding in volle gang. De afgelopen tijd vertoefden de Zwollenaren in Duitsland. Ryan Thomas en Younes Namli behoren ook ondanks veel interesse nog steeds tot de PEC-selectie en ze hopen daar maar wat graag dat het duo nog een seizoen blijft. 

Diederik Boer is tegenover De Stentor lovend over het creatieve duo. "Ik hoop echt dat ze allebei blijven. Dan hebben we een geweldige selectie en hoeft er niemand meer bij te komen. Ik denk dat we dan hoge ogen kunnen gooien in de Eredivisie."

De doelman kan natuurlijk hopen wat hij wil, maar belangstelling is er genoeg voor het duo. Het Italiaanse Genoa toonde weken geleden al interesse voor de 23-jarige Namli en technisch directeur Gerard Nijkamp houdt al een tijdje rekening [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/335639/pec-zwolle-houdt-nog-rekening-met-uitgaande-transfers/,_blank,met het vertrek van enkele sterkhouders]. Vanwege het dreigende vertrek van bepalende spelers trok PEC het [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/335505/pec-zwolle-slaat-met-van-crooij-en-leemans-mooie-dubbelslag/,_blank,VVV-duo Clint Leemans en Vito van Crooij] aan. 

Voorlopig zijn Thomas en Namli nog even te bewonderen in het shirt van PEC en mag Boer blijven hopen op het aanblijven van de creatievelingen. "Vooralsnog spelen ze nog bij ons. Met de groep die er nu staat, kan het een mooi jaar worden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen