Wöber vol vertrouwen: "Dan heeft Sturm Graz weinig kans"

23 juli 2018, 09:20

Ajacied

€17M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber gaat het Champions League-tweeluik met Sturm Graz vol vertrouwen tegemoet. De Oostenrijker kent de club nog uit zijn tijd bij Rapid Wien en denkt dat Ajax de beste papier heeft. "Maar we mogen Sturm Graz niet onderschatten."

De verdediger kijkt nog altijd de wedstrijden van Rapid Wien, waardoor hij een beetje als veredelde scout fungeert voor de Amsterdammers. In het Duitse Nachrichten vertelt de jongeling dat Ajax favoriet is voor de dubbele confrontatie. "Als wij een goede dag hebben, dan heeft Sturm Graz weinig kans", klinkt het met enige bravoure. "We willen altijd dominant zijn, dicteren en de wedstrijd controleren en dat zal tegen Sturm Graz niet anders zijn."

Toch is Wöber ook positief over de Oostenrijkse tegenstander. "Maar we mogen Sturm Graz niet onderschatten. Sturm is een goed team, dat verdedigend erg compact staat. Ik denk dat ze zich goed hebben versterkt, maar het hangt er vanaf hoe ze naar elkaar zijn toegegroeid als een geheel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen