Lovende woorden voor Poldervaart: "Een fijn en warm mens"

22 juli 2018, 16:58   Bijgewerkt: 23 juli 2018, 10:14

Adrie Poldervaart heeft steun gekregen van Johan Voskamp. De voormalig profvoetballer werkte samen met de nieuwe hoofdtrainer van Excelsior en denkt dat de man die als fysiotherapeut tot hoofdtrainer werd benoemd in Rotterdam, uitermate geschikt is voor die rol. Voskamp ziet slechts één gevaar: "Hij moet niet té aimabel zijn."

Dat vertelt hij tegenover RTV Rijnmond. Hoewel Voskamp met hem werkte toen hij nog fysiotherapeut was bij Excelsior, ging het bij Poldervaart niets anders dan over voetbal. "Dan was hij de koffiebekertjes en het plakband aan het verplaatsen als opstelling en hij was altijd aan het discussiëren met Mario Meijer over voetbal en met spelers. Echt idolaat en gek van het spelletje", aldus de oud-spits.

Ook als persoonlijkheid kan Voskamp goede dingen zeggen over Poldervaart. "Een fijn en warm mens", weet hij uit eigen ervaring. Volgens hem moet hij dat ook als hoofdtrainer houden. "Er is niks mis mee om persoonlijke dingen te vertellen en je kwetsbaar op te stellen. Dan ga je juist harder voor hem lopen. Als hoofdtrainer zal hij ook aimabel en geïnteresseerd zijn, alleen moet hij wel van de spelers eisen dat ze leveren. En daar moet hij grenzen in stellen."

Hoewel er ook kritiek kwam op de positieverandering van fysiotherapeut tot hoofdtrainer en de voorbereiding moeizaam verloopt, heeft Voskamp veel vertrouwen in de trainer Poldervaart. "Als je het al zó lang, zó goed doet bij Barendrecht en elftallen echt beter maakt, kun je dat in de Eredivisie ook. Zo groot is dat verschil met de Tweede Divisie niet. Alleen moet er wel wat bijkomen qua spelers bij Excelsior", aldus Voskamp.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen