Veerman weet nog niets van de vermeende interesse in hem

22 juli 2018, 16:04   Bijgewerkt: 22 juli 2018, 16:52

Henk Veerman wordt met veel clubs in verband gebracht, maar de sterke aanvaller krijgt zelf maar weinig mee van alle transferperikelen rondom zijn persoontje. Vooralsnog heeft hij het goed naar zijn zin bij SC Heerenveen, zeker na de trainerswissel Jan Olde Riekerink voor Jürgen Streppel. "Dit is honderd procent een verbetering", vindt hij.

Dat vertelde de aanvaller tegenover Omroep Fryslân. "Er is een duidelijk verschil in trainingen. Riekerink probeert de sterke punten van de spelers duidelijk zichtbaar te maken voor elkaar", legde hij het grote verschil tussen beide coaches uit. Ook is Riekerink volgens Veerman een heel rustige coach. "Hij legt het uit als we het niet begrijpen."

Toch is het twijfelachtig of Veerman als eerste spits begint in Heerenveen, omdat Sam Lammers vooralsnog de voorkeur kreeg in de basisopstellingen van de belangrijke oefenwedstrijden. "Ik heb er nog geen duidelijk gevoel bij, we gaan het zien", hield Veerman zich op de vlakte. Ook is het de vraag of de aanvaller überhaupt blijft.

Met een aflopend contract in het vooruitzicht wil Heerenveen wellicht van hem af bij interesse. "Ik lees van alles in de media, maar heb zelf bijna helemaal niets gehoord. Ik heb wel een gesprek gehad met Gerry Hamstra dat ik nog maar een jaar contract heb. Dus als er een bod komt, kunnen we altijd praten", aldus Veerman.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen