Cocu: "We hadden moeten wachten totdat Feyenoord fout maakte"

22 juli 2018, 09:40

Phillip Cocu toont zich tevreden over de eerste zestig minuten van Fenerbahçe tegen Feyenoord (3-3). In dat tijdsbestek legde zijn ploeg voetbal op de mat wat Cocu komend seizoen voor ogen heeft. Over de slotfase was hij vanzelfsprekend minder tevreden. Daarin verspeelde Fenerbahçe een 3-0 voorsprong.

"Ik wil eerst de eerste zestig minuten evalueren", zegt Cocu op de website van de Turkse club. "We speelden goed voetbal. Dat willen we dit seizoen ook laten zien aan onze fans. De doelpunten waren mooi, de spelers waren erg beweeglijk en actief betrokken bij het spel. Helaas benutte Giuliano de penalty niet. Anders was het 4-0 geworden en was de wedstrijd gespeeld."

In plaats van dat kwam Feyenoord aan de hand van Steven Berghuis terug. "Ik ben niet tevreden over de laatste twintig minuten. Sommige spelers van ons waren vermoeid, maar als dat zo is moet je tactisch slimmer spelen. We hadden moeten wachten totdat zij een fout maakten. Dit hoort ook bij het voetbal en hopelijk leren we ervan."

Cocu gaf ook aan dat de selectie Fenerbahçe op plekken nog onderbezet is. Zo is Roberto Soldado de enige spits.  Fernandão vertrok en Vincent Janssen keerde na zijn huurperiode terug naar Tottenham Hotspur. De ex-spits van AZ zou opnieuw in beeld zijn bij Fener. "We weten wat dit team nodig heeft, we hebben niet voldoende spelers. Maar het is niet makkelijk. We doen er alles aan om ons te versterken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen