Gisteren gemist: matig Feyenoord, dramatisch ADO Den Haag

22 juli 2018, 00:30   Bijgewerkt: 21 juli 2018, 23:52

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 21 juli. 

Spectaculaire comeback matig Feyenoord tegen Cocu

Feyenoord werd in de oefenwedstrijd tegen het Fenerbahce van Philip Cocu lange tijd volledig van de mat gespeeld, maar sleepte er na een vroege 3-0 achterstand nog knap en in korte een gelijkspel uit. In Istanbul stokte de stand uiteindelijk bij 3-3. En dat hebben ze daar [a,https://www.youtube.com/watch?v=Bz1Uad1gOnw,_blank,vaker gezien].

Sky Sports: huurdeal Southampton en Feyenoord over Clasie

We blijven nog even bij de Rotterdammers, want volgens Sky Sports zijn Southampton en Feyenoord na weken van onderhandelen en geruchten er uit: Jordy Clasie lijkt terug te keren naar De Kuip. Hij moet op huurbasis de opvolger worden van de vertrokken Karim El Ahmadi.  

ADO Den Haag draait van geen kant en verliest weer oefenwedstrijd

De voorbereiding van ADO Den Haag gaat vooralsnog belabberd. Na nederlagen tegen FC Dordrecht (0-2) en amateurclub Goes (2-0) werd ook van Eerste Divisie-club TOP Oss verloren. En niet zo'n beetje ook: 0-3. Ook was topscoorder Bjørn Johnsen lang nog niet fit en speelde slechts een half uur mee.

Nederlands aanvallend talent scoort voor Bayern München

De pas zeventienjarige Joshua Zirkzee maakt indruk in Duitsland. De spits van normaliter Bayern Onder 19 mocht invallen tegen het miljoenenelftal van Paris Saint-Germain en scoorde prompt de beslissende 3-1. De ex-aanvaller van ADO Den Haag en Feyenoord traint al regelmatig met het eerste elftal mee en misschien wordt dit wel het jaar van zijn debuut voor Der Rekordmeister.

Younes verbreekt stilte en schept duidelijkheid na vertrek uit Amsterdam

Het was maandenlang gissen naar de nieuwe club van oud-Ajacied Amin Younes. De buitenspeler ontkende lang bij Napoli te hebben getekend, maar zorgde via zijn Twitteraccount voor duidelijkheid: Napoli is zijn nieuwe club. Hij bedankte Ajax ook nog even 'voor een geweldige tijd samen'. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen