Meissner terug op het veld na zware blessure: "Voel me weer fit"

21 juli 2018, 23:26

De bijdrage van Thomas Meissner bij Willem II bleef afgelopen seizoen in zijn verhuurperiode beperkt tot vijf optredens, vanwege zijn zware kuitbeenblessure. Nadat hij uitgerekend tegen ADO Den Haag uitviel begin dit kalenderjaar, keerde hij zaterdagmiddag weer terug bij de Tilburgers. De Duitse verdediger speelde in het vriendschappelijke treffen met Alkhor (0-0) 45 minuten mee.

"Dat was lang geleden, dat ik op het veld heb gestaan. Maar als je daar staat en weer een balletje kan trappen, is dat lekker", vertelde de verdediger tegenover het Brabants Dagblad. Hoewel de ploeg uit Qatar hard speelde, had de achterhoedespeler geen angst voor een nieuwe blessure. "Gewoon zorgen dat je de bal snel doorspeelt, dan kan niemand te laat komen", glimlachte hij.

Hoewel Meissner slechts een helft meedeed, was hij tevreden met zijn speeltijd. "Ik had misschien nog een kwartiertje langer kunnen spelen, maar voor een eerste wedstrijd is dit wel genoeg. Ik voel me weer helemaal fit." Willem II kwam zelf niet tot scoren en dat was dan wel weer teleurstellend voor de Duitser. "Het was een lastige tegenstander. Verdedigend was het goed, maar aanvallend moet het beter. Gewoon scoren, dan is het goed."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen