Van Gastel na spectaculaire 3-3: "Het toont in elk geval ballen"

21 juli 2018, 23:07

Jean-Paul van Gastel nam tijdens de oefenpartij tegen Fenerbahce de honeurs waar van Giovanni van Bronckhorst, die vanwege familieomstandigheden niet in staat was om te coachen. Hij zag Feyenoord razendsnel met 3-0 achterkomen en in de slotfase specatulair gelijkspelen: 3-3 Van Gastel kijkt met gemengde gevoelens terug op de pot.

"Eigenlijk was de wedstrijd na een kwartier gespeeld", doelde Van Gastel op de 3-0 achterstand na de openingsfase. "Ondanks een vriendschappelijke wedstrijd was het een heksenketel. Het vereiste een bepaalde mindset waar wij te laat achter kwamen." De assistent-trainer liet voor de camera's van de club weten trots te zijn op de veerkracht die zijn ploeg toonde. "Er waren twee opties: of we laten het gebeuren of we gaan de rug rechten. Het toont in elk geval ballen."

Doelman Justin Bijlow was een van de weinige jongelingen die mocht opdraven. Van Gastel was zeer tevreden over zijn optreden in Istanbul. "Hij houdt een strafschop er uit en haalt een bal onder de bovenhoek die ik al telde. Die jongen heeft prima gekeept."

Voor de Rotterdammers zit de oefencampagne er al bijna op. Feyenoord oefent eind juli nog tegen Levante, waarna de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV al wacht. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen