Sturm Graz wint bekerwedstrijd en lijkt klaar voor clash met Ajax

21 juli 2018, 20:55   Bijgewerkt: 21 juli 2018, 21:01

SK Sturm Graz lijkt op tijd in vorm voor het Champions League-tweeluik met Ajax. De Oostenrijkers rekenden zaterdag in de beker af met ASV Siegendorf, dat uitkomt in de Burgenlandliga. Sturm Graz won met 2-0 en gaat zodoende door in de ÖFB Beker. 

Terwijl Ajax met een gelijkspel tegen Wolverhampton Wanderes en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/335809/jeugdig-ajax-verliest-in-engeland-van-walsall/,_blank,verliespartij] tegen Walsall een niet al te succesvolle oefencampagne aflegde in Engeland, boeken de Oostenrijkers dankzij goals van Markus Pink en Stefan Hierländer wel een overwinning voor de dubbele confrontatie. Genoeg [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/335814/ten-hag-heeft-richting-sturm-graz-een-koffer-vol-met-vraagtekens/,_blank,kopzorgen] dus voor trainer Erik ten Hag, die beide aanwinsten en zijn WK-gangers pas laat beschikbaar kreeg.

Beide ploegen staan woensdagavond om 20.30 in de Johan Cruijff Arena tegenover elkaar. Exact een week later is de return in Oostenrijk. De winnaar gaat door naar de derde kwalificatieronde van het miljoenenbal.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen