Sky Sports: Feyenoord huurt Clasie van Southampton

21 juli 2018, 20:03

Feyenoord lijkt zich op korte termijn dan eindelijk te versterken met oud-Feyenoorder Jordy Clasie. Het gerucht gonsde al een tijdje, maar volgens Sky Sports keert de kleine middenvelder daadwerkelijk op huurbasis terug naar de Kuip. Southampton en Feyenoord zouden het namelijk eens zijn over een verhuurperiode. 

In Engeland lijkt de bij Feyenoord opgeleidde Clasie aankomend seizoen weinig aan spelen toe te komen. Afgelopen seizoen werd de controleur al verhuurd aan het Belgische Club Brugge. Daar hielp hij de club van Ruud Vormer en co. aan de landstitel. Op de Open Dag van Feyenoord hintte technisch directeur Martin van Geel al naar de komst van Clasie. Hij moet de opvolger worden van de naar Saudi-Arabië vertrokken Karim El Ahmadi, die voor het grote geld in de zandbak ging spelen. 

De kleine middenvelder kwam in een handvol seizoenen in de Kuip tot ruim honderd wedstrijden voor Feyenoord. Hij werd international en verkaste in 2015 voor ongeveer tien miljoen euro naar Southampton. Een groot succes werd zijn verblijf in Engeland niet. Hij speelde in twee seizoenen enkele tientallen wedstrijden en scoorde daarin twee keer. In Rotterdam-Zuid kunnen ze zijn komst zeer goed gebruiken: de posities op het middenveld zijn vooralsnog alles behalve dikbezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen