PEC Zwolle onderuit in extra lang oefenduel met Hannover 96

21 juli 2018, 19:33

PEC Zwolle heeft in een oefenwedstrijd tegen Hannover 96 zaterdagavond met 3-1 verloren. Het duel werd in twee helften van een liefst zestig minuten gespeeld - op verzoek van van de Duitsers. Zij trokken dankzij doelpunten van Niclas Füllkrug (2x) en Hendrik Weydandt uiteindelijk aan het langste eind.

Voor PEC Zwolle betekende het duel met de Duitse nummer dertien van afgelopen seizoen een kleine tegenvaller in een verder zeer goede voorbereiding. Met een groot deel van de A-kern kwam het namelijk op achterstand dankzij een kopbal van Füllkrug. Niet veel later was het dankzij Denis Genreau - in combinatie met Vito van Crooij en Ryan Thomas - alweer gelijk.

De rentree van Thomas was ten koste gegaan van Gustavo Hamer, die eerder nog op het middenveld stond en prima speelde. De van Feyenoord overgekomen middenvelder viel nog wel in, maar op dat moment was het al 2-1 dankzij Füllkrug. In de slotminuten viel er zelfs nog een derde Duitse treffers via Weydandt.

Het was al met al wederom een goede test voor PEC Zwolle, dat iets minder voor de dag kwam dan tegen Excelsior of SV Meppen. Eerder werd ook verloren van AA Gent, maar toen werd er goed gespeeld. Het fysiek zware duel met Hannover 96 betekende een goede test: bovendien was ook Thomas weer van de partij voor John van 't Schip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen