Van Beek bankt bij oefenpot Feyenoord tegen nieuwe club Cocu

21 juli 2018, 19:19

Feyenoord begint de oefenwedstrijd van vanavond tegen het Fenerbahce van Philip Cocu zonder Sven van Beek in de basis. Trainer Giovanni van Bronckhorst kiest in Istanbul voor het centrale verdedigingsduo Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden. Robin van Persie start tegen zijn oude Turkse club wel vanaf de aftrap.

Verder valt op dat Van Bronckhorst gekozen heeft voor de jeugdige doelman Justin Bijlow en middenvelder Jordy Wehrmann. Vooral de laatstgenoemde is een relatief onbekende naam. De negentienjarige maakte vorig seizoen vooral minuten in Feyenoord onder-19. Hij wacht nog op zijn officiële debuut voor De Trots van Zuid, maar staat vanavond wel in de basis. De transfervrije aankoop Yassin Ayoub begint op de bank. 

Fenerbahce en Feyenoord trappen om 20.00 uur af in het Sükrü Saracoglu Stadion. Het is een van de laatste echte testen voor de Rotterdammers, want na de oefenwedstrijd tegen Levante op 29 juli wacht begin augustus PSV voor de strijd op de Johan Cruijff Schaal. Dat Van Beek niet speelt zal voor hem wellicht een domper zijn: Cocu zou de verdediger naar verluidt wellicht naar Istanbul willen halen. Dit treffen was ideaal om zich te laten zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen