'Napoli eindelijk dicht bij het aantrekken van PSV'er Arias'

21 juli 2018, 20:34   Bijgewerkt: 21 juli 2018, 22:05

Napoli heeft definitief alle pijlen gericht op Santiago Arias. De Italiaanse topclub heeft de onderhandelingen met Stafan Lainer, het Oostenrijkse alternatief van Arias, spaak zien lopen en heeft met PSV zo goed als zeker wél een akkoord bereikt voor een bedrag van 11,5 miljoen plus bonussen. Er zijn nog slechts twee dingen die een transfer in de weg kunnen zitten.

Dat schrijft de Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio. Het eerste is het feit dat Napoli slechts twee spelers van buiten de EU mag inschrijven. Een van hen is aanwinst Vinicius Morais en de ander is Elseid Hysaj. Voor de laatstgenoemde was mogelijk interesse: als de rechtsback vertrekt, maakt dat op meerdere manieren ruimte in Napels voor Arias.

Daarnaast kan ook Valencia nog dwarsliggen. Ook de Spanjaarden zijn namelijk nog altijd geïnteresseerd in de enige PSV'er die nog mag vertrekken van Mark van Bommel. Het aflopende contract in het vooruitzicht én het feit dat met Denzel Dumfries al een zeer capabele opvolger is gevonden, zorgt ervoor dat de Eindhovenaren Arias willen laten gaan. Zeer waarschijnlijk wordt dat dus Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen