Heerenveen en VVV-Venlo winnen, gelijkspel voor Willem II

21 juli 2018, 18:02   Bijgewerkt: 21 juli 2018, 18:19

Heerenveen heeft zaterdagmiddag de open dag afgesloten met een overwinning. De Turkse middenmoter Kayserispor werd met 2-1 verslagen dankzij aanvallers Sam Lammers en Henk Veerman. VVV-Venlo sloot ook af met een overwinning: het trainingskamp werd beëndigd met een 0-3 zege op De Treffers. Alleen Willem II kon zaterdagmiddag niet scoren tegen Alkhor Sports Club. 

Heerenveen - Kayserispor 2-1

SC Heerenveen heeft de jaarlijkse FeanDei opgefleurd met een prima overwinning op het Turkse Kayserispor. De ploeg van Jan Olde Riekerink kwam in een hard duel na een half uur spelen op voorsprong dankzij PSV-huurling Sam Lammers. Hoewel Warner Hahn een uitstekende pot keepte, kwamen de bezoekers vlak voor rust dankzij voormalig Go Ahead Eagles-speler Denis Turuc weer op gelijke hoogte. Na een uur voetballen maakte Rodney Kongolo zijn eerste speelminuten namens de Friezen en met hem én invaller Henk Veerman in de ploeg won Heerenveen alsnog. De sterke aanvaller - die naar verluidt binnenkort vertrekt uit het Abe Lenstra Stadion - bewees wederom zijn waarde als invaller en tekende zeven minuten voor het einde voor de winnende goal.

De Treffers - VVV-Venlo 0-3

VVV-Venlo heeft de nog foutloze voorbereiding tegen De Treffers een passend gevolg gegeven. In een duel dat overtuigender was dan het oefenduel met RKSV Wittenhorst rekende de ploeg van Maurice Steijn uiteindelijk simpel af met de club uit de Tweede Divisie. Verdediger Moreno Rutten opende vlak voor de pauze de score, die na de thee werd uitgebreid met doelpunten van Damian van Bruggen (47e minuut) en Jay-Roy Grot (56e minuut). Na overwinningen op SC Blerick (0-10), Sparta '18 (0-7), Veritas (1-7), SVEB (0-16) en dus RKSV Wittenhorst (1-0) wederom een overwinning voor de Limburgers, die nog wel wachten op de eerste echt serieuze test.

Willem II - Alkhor Sports Club 0-0

Op het veld van Herpinia in Herpen is Willem II er niet in geslaagd om te scoren tegen Alkhor. De formatie uit Qatar hield de Nederlandse Eredivisionist - waar Timon Wellenreuther en Thomas Meissner hun eerste minuten van het seizoen maakten - van het scoren af. Pol Llonch (redding), Kristófer Kristinsson (voorlangs) en Fran Sol (paal) waren het dichtst bij een treffer, maar zij troffen geen doel. Bij de bezoekers, die weinig kansen kregen en dus ook niet scoorden, viel nog een rode kaart na een uur. Die speler mocht echter wel worden vervangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen