ADO Den Haag krijgt weer een tik na fors verlies tegen TOP Oss

21 juli 2018, 20:48

ADO Den Haag heeft wederom een flinke tik gekregen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een van de verrassingen van vorig jaar heeft na nederlagen tegen FC Dordrecht (0-2) en GOES (2-0) zaterdag met liefst 0-3 verloren van TOP Oss. Huseyin Dogan, Delano Ladan en Akram Salhi maakten de doelpunten op het Laakkwartier namens de bezoekers uit Brabant.

"We zijn nog lang niet daar waar we willen zijn. We scoren heel moeizaam, en een aantal posities is niet goed of niet naar behoren ingevuld", sprak Groenendijk eerder nog na de twee pijnlijke nederlagen. Die woorden konden echter niet voorkomen dat Dogan al na twee minuten de eerste treffer maakte zaterdagmiddag. Een volgende domper volgde na een half uur voetballen, toen Bjørn Johnsen - de topscorer van vorig seizoen - naar de kant moest: hij was niet fit genoeg om verder te spelen. Zhang Yuning was zijn vervanger.

Met veel vermoedelijke basisspelers van komend seizoen ging het ook vroeg in de tweede helft mis. Ladan omspeelde Mike Havekotte en maakte de tweede van de ploeg uit Oss. Een klein kwartier voor het einde - toen al wel iets meer bekende namen naar de kant waren gehaald door Groenendijk - werd het zelfs nog 0-3 via Salhi.

Wederom een forse tik voor Groenendijk en zijn ploeg. Vorig seizoen ging de voorbereiding echter ook verre van vlekkeloos en werd er alsnog een prachtig seizoen gedraaid. Toch zullen dergelijke resultaten niet voor optimisme zorgen bij de coach. Ook het uitvallen van zijn Noorse aanvalsleider, die geblesseerd was en veelvuldig in de transfergeruchten werd genoemd, is bepaald geen meevaller. De coach zal tegen onder andere Antalyaspor en Panathinaikos een ander ADO Den Haag willen zien, alvorens het tegen FC Emmen het nieuwe seizoen aftrapt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen