AZ huurt aanvaller Rotariu van Club Brugge

21 juli 2018, 14:36   Bijgewerkt: 21 juli 2018, 16:46

AZ heeft zich versterkt met de Roemeen Dorin Rotariu. De Alkmaarders huren de 22-jarige rechtsbuiten van Club Brugge. Het huurcontract bevat een optie tot koop. Met de komst van Rotariu speelt AZ alvast in op een eventueel vertrek van Alireza Jahanbakhsh.

"Ik heb een goed gevoel bij AZ", zegt Rotariu op de website van zijn nieuwe club. "Ik denk dat we met het team, de club en de fans grote dingen kunnen bewerkstelligen. Ik ben iemand die alles geeft om het team aan de overwinning te helpen en hard werkt om de doelen te bereiken."

Rotariu, die ook in belangstelling stond van sc Heerenveen, kwam in de winter van 2017 naar Club Brugge. Maar hij wist de verwachtingen nooit waar temaken. Zijn huurperiode bij Excelsior Moeskroen was met dertig wedstrijden, elf doelpunten en vijf assists succesvoller.

"Dorin is een heel creatieve, linksbenige buitenspeler", zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts. "Wij hebben hem voor de rechterflank gehaald. Dorin heeft een enorme versnelling en heeft bewezen doelpunten te kunnen maken. Alles bij elkaar past hij goed bij onze manier van spelen. Het is echt een speler waarvoor ons publiek naar het stadion komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen