Pedrinho's manager claimt bod van 20 miljoen door Ajax

21 juli 2018, 08:42

Ajax blijft zich roeren op de transfermarkt. Marc Overmars heeft een bod uitgebracht op de Braziliaan Pedrinho (20). Wat begon als een gerucht lijkt te kloppen, want Pedrinho's manager Will Dantas bevestigt dat Ajax een bod van twintig miljoen euro heeft gedaan. Echter wil zijn club Corinthians  meer dan het dubbele: vijftig miljoen euro.

Overmars' eerste poging was een bod van tien miljoen euro, zo luiden de berichten uit Brazilië. Dit zou verdubbeld zijn. "Giuliano Bertolucci (zaakwaarnemer Pedrinho, red.) heeft ons laten weten dat Ajax een bod van twintig miljoen euro heeft uitgebracht", zegt Dantas tegen Gazetaesportiva. "Maar Corinthians heeft mij verteld dat ze alleen willen onderhandelen bij een bod rond de vijftig miljoen euro.

Pedrinho, die op het middenveld en voorin uit de voeten kan, staat ook bij andere clubs op het lijstje. Het Italiaanse Udinese deed een bod tussen de twintig en 25 miljoen euro. Ajax deed al eerder zaken met zaakwaarnemer Bertolucci. Hij bracht David Neres naar Amsterdam.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen